Welkom in Brink

Ben je op zoek naar een woning in een moderne landelijke stijl, die op-en-top duurzaam is en helemaal gericht op de toekomst? Dan is wonen in Brink echt iets voor jou. Aan de rand van het sfeervolle dorp Norg, midden in een heerlijk groene omgeving, worden 15 stijlvolle woningen gerealiseerd in de tweede fase van het plan Oosterveld; 1 vrijstaand en 14 halfvrijstaand. En het mooiste van alles: hoe jij hier wilt wonen, bepaal je grotendeels zelf! Heb je interesse? Wees er dan snel bij, want op dit moment is er nog slechts één woning beschikbaar!

Comfortabel en duurzaam wonen
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en de woningen in Brink doen daar nog een extra schepje bovenop. Deze onderscheiden zich doordat ze ontworpen zijn volgens de principes van nul-op-de-meter en natuurinclusief. Daarnaast zijn zoveel mogelijk materialen zo natuurlijk mogelijk, recyclebaar en duurzaam. Groener dan dit wordt het gewoon niet!

Elke woning krijgt een regenwatersysteem, ook met het oog op de hevige regenval en lange periodes van droogte die steeds vaker voorkomen. Hierin wordt regenwater gefilterd opgevangen voor gebruik in en om de woning, bijvoorbeeld voor: spoelwater voor het toilet, water voor de wasmachine of sproeiwater voor de tuin. Op die manier gebruik je circa 50 procent minder drinkwater.

Om de energievraag van elke woning laag te houden, krijgt elke woning een uitstekende thermische schil. In de zomer wordt opwarming voorkomen doordat de woningen standaard zonwering aan de zuidzijde hebben. De bodemwarmtepomp verwarmt met vloerverarming in de winterperiodes, en koelt het huis in de zomerperiodes. Daarnaast wordt de benodigde energie opgewerkt met zonnepalen op het dak, voldoende voor woninggebonden gebruik (ruimteverwarming, koeling en warm tapwater) en huishoudelijk gebruik (apparaten en verlichting). En je elektrische auto? Die kun je gewoon voor de deur aansluiten aan je eigen oplaadpaal. Ideaal toch!

Tuinadvies op maat
Bij een duurzame woning hoort ook aandacht voor de omgeving. Hoe mooi is het als alle voortuinen hier bij aansluiten, passen bij het type woning en aantrekkelijk zijn voor vogels, bijen en vlinders? Daarom ontvangen alle kopers een tuinadvies en een tuintegoed van € 6.050,- om te besteden aan een groene en natuurlijke invulling van de voortuin.

Nu in verkoop!
Zie jij jezelf hier al wonen? Er zijn nog één woning beschikbaar, dus schrijf je nu snel in als (reserve)kandidaat! Inschrijven kan via het digitaal inschrijfformulier in jouw persoonlijke omgeving. Je wordt door Thuis Nieuwbouwmakelaars benaderd als de woning/het bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is.