Het verkoopproces

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning heb je niet alles meteen helder voor ogen. Je kunt bijvoorbeeld niet van te voren door het huis lopen om te kijken of het je aanspreekt. Vaak moet de hele buurt nog gebouwd worden en weet je niet of je je er thuis gaat voelen. Wat we wel alvast voor je kunnen doen, is uitleggen hoe het hele nieuwbouwproces verloopt. Daarom hebben wij dit proces inzichtelijk gemaakt in een stappenplan.

1. Heb je interesse?

Heb je interesse in een woning in het project Brink? Laat het ons weten! Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met inloggegevens voor je persoonlijk account. Hierin staan de gegevens die je bij jouw aanmelding hebt doorgegeven en worden keuzes die je de komende tijd maakt (bijvoorbeeld met betrekking tot je favoriete bouwnummer(s) en woningtype) bijgehouden. Naarmate het plan vordert, kun je via jouw persoonlijk account ook gebruik gaan maken van een handige chatfunctie.

2. Geef jouw voorkeuren door

(Streef)planning: heden

Zie jij jezelf al wonen in Brink? Schrijf je dan in als geïnteresseerde en geef het bouwnummer en woningtype van je voorkeur aan ons door. Zo kunnen we goed zien of ons plan als geheel past bij jullie woonwensen. Geef jouw voorkeuren daarom aan ons door (via je persoonlijke account). Let op: dit is allemaal geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

3. Schrijf je in voor de officiƫle verkoop

(Streef)planning: verkoop gestart

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Op deze website vind je vanaf nu alle tekeningen, prijzen (ook van opties) en nog meer nuttige informatie. 
In deze derde stap kun jij je ook gaan inschrijven als gegadigde voor een woning. Dat gebeurt helemaal digitaal; je hoeft er de deur niet voor uit. De makelaar neemt vervolgens contact met je op. 

Krijg je een woning toegewezen, dan gaat het om een optie die je nog twee weken bedenktijd geeft voordat je een koop-/aannemingsovereenkomst ondertekent. Krijg je niet direct een woning toegewezen, dan ben je automatisch reservekandidaat en ontvang je bericht wanneer er alsnog een woning van jouw voorkeur beschikbaar komt.

Naar het inschrijfformulier

4. Stel jouw woning samen met de architect

(Streef)planning: heden

Na het ondertekenen van de koop-/aanneemovereenkomst is het tijd om in gesprek te gaan met de architect. Je bedenkt hoe je de woning in wilt delen, hoe deze er van buiten uit komt te zien en welke opties je kiest. De woonconsulent neemt de binnenafwerking van de woning met je door. Denk aan keuzes over aansluitpunten, wandafwerking, binnendeuren, etc. Samen geven jullie vorm
aan jouw ideale woning.

 

5. Start bouw

(Streef)planning: november 2022

In deze vijfde en laatste stap sturen wij eerst de fabriek aan naar aanleiding van jouw persoonlijke keuzes. Vervolgens gaat de bouw van de woning officieel van start. Tijdens de bouw organiseren we meerdere kijkdagen waarop je de bouwplaats mag bezoeken.
Ook ga je tijdens de bouw samen de andere kopers en onder begeleiding van een tuinadviseur aan de slag met het maken van een plan voor een harmonieuze invulling van de voortuinen. Zo is alles straks perfect op elkaar afgestemd.
Op naar jouw prachtige nieuwe droomwoning!